Dinsdag 12 juni 2018: Voorbij je schoonheidsfoutje: bereik wat je bereiken wilt! Lezing

Schoonheidsfoutjes heb je in vele soorten en maten. Aan de buitenkant: te oud, te lelijk, te dik. Of juist van binnen: te dom, te onhandig, niet gewenst. Wie dit gelooft, wie hier naar leeft, komt niet waar hij komen wil. Als je volledig tot je recht wilt komen, als je al je kleuren wilt laten zien, moet je voorbij je schoonheidsfoutje.

Tijdens deze lezing vertel ik mijn verhaal, ik ben geboren met een schisis. Mijn omgeving noemde het ‘een schoonheidsfoutje’, dat was lief bedoeld. Maar ik hoorde vooral ‘foutje’. Ik had een foutje! Voelde me lange tijd de mindere, durfde daardoor niet op te vallen, terwijl ik van binnen wist dat ik meer in mijn mars had.

Nu ik vijf jaar loopbaanbegeleider ben, heb ik ervaren dat bijna iedereen zijn eigen litteken heeft. Pas wanneer je je belemmerende overtuigingen doorbreekt, jouw litteken accepteert en overwint, als je beseft dat het jou als mens speciaal maakt kun je je vleugels uitslaan en bereiken wat je bereiken wilt.

In mijn lezing komen de volgende onderdelen aan bod:

• Het effect van je zelfbeeld op je dagelijks functioneren
• Mijn eigen zoete overwinning
• Ervaringen met klanten

Voor wie?
Deze lezing is geschikt voor iedereen die zich op wat voor manier dan ook tegen laat houden om zijn ambities waar te maken, een negatief zelfbeeld heeft of mensen in zijn omgeving heeft met een negatief zelfbeeld. 


Datum:
Dinsdag 12 juni van 20.00 tot 21.30 uur

Locatie:
Gebouw 88, Burg. Brokxlaan 12, Tilburg

Meer informatie is te verkrijgen bij Judith Deliën via Judith@dezoetecitroen.nl of via 06-12754839

Terug

Copyright © 2020 | Judith Deliën - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl