Blog - Dit ben ik. Wie ben jij?


Dit ben ik. Wie ben jij?
Als meisje had ik rijke fantasieŽn, kon nachten wakker liggen van de plannen in mijn hoofd waarin alles mogelijk was. Uiteindelijk waren mijn verjaardagsfeestjes behoorlijk standaard, maar in mijn dromen die daaraan vooraf gingen was de sky the limit. En toen ik als tiener een nieuwe kamer kreeg, voldeed die bijna aan mijn eisen, maar de juiste gele prullenbak ontbrak. Die moest er dus onmiddellijk komen, direct, meteen, voor mijn moeder onbegrijpelijk, dat ik daar zoín halszaak van maakte. Maar ja, het moest voor mij allemaal kloppen en dat is nu nog zo.

Later als ik groot was, zou ik het allemaal zelf mogen bepalenÖEn ik werd groot en voelde duidelijk dat ik mezelf op een bepaalde manier onzichtbaar maakte. Belemmerende gedachtes en overtuigingen maakten dat ik mijn vleugels nog niet durfde uit te slaan. Op de middelbare school was letterlijk een podium waar anderen dansten en musiceerden of aan toneel deden. Maar ik stond daar niet terwijl ik ook behoefte had aan een podium. Ik wilde graag de hoofdrol spelenÖ

Toen ik ging werken, deed ik wel wat nodig was om de hoofdrol te pakken. De eerste stap was lippenstift. Ik was 25 jaar en durfde voor het eerst mijn lippen te kleuren, wat een overwinning. Vervolgens ging ik presenteren waar zich de mogelijkheid maar voor deed en even later ging ik leiding geven. Zelf bepalen, niet beperkt worden, dat was mijn streven. Ik ontdekte gaande weg wat mij energie gaf en wat niet. Ingrijpende persoonlijke omstandigheden deden de rest. In 2010 wist ik wat mij te doen stond om gelukkig te worden. Ontslag nemen en als zelfstandig ondernemer aan de slag. In 2014 was daar na vier jaar schaven en bijsturen de ideale combinatie, De Zoete Citroen.

Zelfstandig ondernemerschap gebaseerd op het helpen van anderen om van hun zure citroen een zoete overwinning te maken. De weg die ikzelf gegaan ben op diverse vlakken. Bewustwording creŽren, vertrouwen geven en sparringpartner zijn. Delen uit eigen ervaring. Het podium geef ik nu aan anderen met het leer- en werktheater en aan mijn eigen ontwikkeling blijf ik werken met interim klussen als leidinggevende. Dit ben ik. Voor 100%. Wie ben jij?

Bel met 06-12754839 of mail naar Judith@dezoetecitroen.nl
Terug

Copyright © 2019 | Judith DeliŽn - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl