Blog - Boos


Boos
In alle drie de gevallen gaat het om persoonlijke behoeftes die woede uitlokken, hun boosheid is een vorm van verborgen verdriet. Verdriet dat al jaren terug ontstaan is en vandaag de dag nog een grote rol speelt. Alle drie sterke mensen die hun problemen in hun eentje willen oplossen, zich niet willen laten kennen. Zo teleurgesteld in hun omgeving, wat hen overkomen is. Zoek het allemaal maar uit! Ze negeren het effect van hun langdurige boosheid. Ze stoten mensen af, hun muur wordt steeds dikker en uiteindelijk staan ze er voornamelijk alleen voor. Terwijl ze juist behoefte hebben aan erkenning en steun.

Maar ja, hoe erken jezelf dat je boos (heel verdrietig) bent? Hoe kun je het stoppen? Hoe kun je het loslaten? Hoe kun je de problemen oplossen die aan je boosheid ten grondslag liggen? In ieder geval niet door ervoor weg te lopen, te blijven ontkennen en je kop in het zand te steken. Als de wereld voortdurend afwijzend op je reageert, je vaak in conflictsituaties terecht komt, je lijf op verschillende manieren protesteert, als je slapeloze nachten hebt, is het de hoogste tijd je probleem te onderkennen, je uit te spreken en je zorgen te delen.

Deze mensen gaan me aan het hart, ben oprecht geÔnteresseerd in deze personen en hun menselijke emotie. Wil leren over de achtergrond en zoek naar een respectvolle wijze voor het oplossen van hun problemen. Het verleden kan ik niet goedmaken, maar mijn steentje bijdragen voor een betere toekomst kan ik wel. Mits ze het zelf willen natuurlijk. Als ze er klaar voor zijn. De tijd zal het leren.

Vrolijk Pasen, een nieuw begin!

Bel met 06-12754839 of mail naar Judith@dezoetecitroen.nl
Terug

Copyright © 2019 | Judith DeliŽn - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl