Blog - De reis


De reis
Als je op een gegeven moment beseft Ďhet is, wat het isí, kun je je energie gaan steken in een ontdekkingsreis. De volgende fase in jouw proces van afscheid. Misschien was het toch allemaal niet zo slecht wat je overkomen is. Het ontslag was zuur, maar mogelijk had het bedrijf wel gelijk toen ze zeiden dat er vast wel weer nieuwe kansen zouden komen. Misschien is dit wel die zet die je nodig had om juist te kunnen gaan doen wat je altijd al wilde!

Jouw situatie is niet langer hopeloos maar hoopvol. Mits je je concentreert op de zaken waar je invloed op hebt. Elke bergbeklimmer die aan de voet van een berg staat en zijn hoofd in zijn nek moet leggen om het topje te kunnen zien, weet dat hij maar een ding kan doen. Zijn ene voet voor de andere zetten. En van daaruit weer een stap. De top is voorlopig niet in bereik maar hij geniet van de reis en het uitzicht, het ontdekken van de mooie natuur. Hier was hij nog niet eerder geweest.

Je bagage wordt gevarieerder naarmate je meer reizen in je leven hebt gemaakt, iets wat je goed van pas zal komen in je volgende baan. Als je je concentreert op de reis in plaats van de bestemming, ga je verrassend lichter reizen. Als je wil leren van de situatie, vul je je gereedschapskist met instrumenten die je later nog goed van pas zullen komen. Wat aanvankelijk een zure citroen leek, wordt zo een zoete overwinning!

Als je op weg geholpen wilt worden, informeer dan vrijblijvend via judith@dezoetecitroen.nl
Terug

Copyright © 2019 | Judith DeliŽn - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl