Blog - BAMM!


BAMM!
Anders is het als jouw problemen je slapeloze nachten bezorgen, je ontwikkeling in de weg staan of je eenzaam en verdrietig maken. Als je problemen een bepaald patroon gaan vormen en je frustreren of je machteloos doen voelen, wordt het tijd de oplossing niet aan het toeval over te laten, maar er actief aan te gaan werken.

De hamvraag is dan natuurlijk ĎHoe?í Wat moet je doen om je problemen op te lossen? Een ding staat vast, als je doet wat je deed, weet je zeker dat je krijgt wat je kreeg. Of te wel, als je je gedrag niet aanpast, zal er niets aan de situatie veranderen. Tijd voor actie dus. BAMM!

BAMM staat voor Beter, Anders, Meer en Minder. Welke van deze vier of welke combinaties zijn van toepassing op jouw situatie? Wat ga je voortaan beter doen? Wat ga je anders doen? Wat ga je vaker doen en wat ga je van nu af aan laten/minderen om een ommekeer teweeg te brengen in jouw leven?

Wie in staat is om met afstand te kijken naar zijn problemen, kan deze vragen uiteindelijk beantwoorden. Je voornemens vervolgens ook uitvoeren, vraagt om lef, doorzettingsvermogen en veerkracht, want het haalt je uit je comfortzone. Dat wat vertrouwd is, moet plaatsmaken voor nieuw gedrag.

Soms lukt het op eigen kracht problemen op te lossen en soms is support erg welkom. Wat je verhaal ook mag zijn, maak van jouw zure citroen een zoete overwinning. BAMM!


Terug

Copyright © 2019 | Judith DeliŽn - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl