Blog - Kom maar bij mij


Kom maar bij mij
Dat ik na commerciŽle functies later Schuldhulpverlening ben gaan studeren en Mediation, lag dus in de lijn der verwachtingen. Dat ik het als zelfstandig ondernemer doe, is eigenlijk ook best logisch. Het heeft tien jaar geduurd voordat alles bij elkaar kwam. Het is een proces geweest van beter voelen. Luisteren naar mijn hart. Voelen waar ik energie van krijg en waar ik minder op mijn plek ben en er vervolgens naar handelen. Me minder of niet meer laten leiden door angsten en belemmerende overtuigingen.

Kom dus bij mij met je tijdelijke problemen, met je dilemmaís en je (commerciŽle) uitdagingen. Ik denk graag met je mee, stel je duizend-en-een vragen en geef graag support in woord en daad. Ik vind het heerlijk om je vertrouwen te geven en dat laatste zetje om de sprong te gaan wagen. En als het gaat om zure citroenen, kan ik uit ervaring vertellen hoe zoet de smaak van een overwinning is.

Kom maar bij mij als je een luisterend oor nodig hebt of een peptalk. Als je wilt leren van valkuilen en succesverhalen. Als je je zorgen wilt delen of je ideeŽn wilt toetsen. Als je een onpartijdig iemand nodig hebt of iemand die je vertellen kan hoe vijf jaar ondernemerschap bevallen is. Hoe je liefdevolle ouders kunt blijven met je ex-man of alleenstaand ouderschap combineert met full time werken.

Kom maar bij mij als je aan het werk gezet moet worden, als je maar blijft dromen in plaats van de handen uit de mouwen te steken. Als je maar blijft twijfelenÖKom maar bij mij als je een spiegel nodig hebt , voor het eerst op eigen benen staat of een conflict wilt oplossen. Als je niet goed in je vel zit of iets moet organiseren maar niet weet hoe het aan te pakken.

Kom maar bij mij, De Zoete Citroen. Je treft geen zachte heelmeester, wel een (ervarings) deskundige met compassie.

Mail naar judith@dezoetecitroen.nl
Terug

Copyright © 2019 | Judith DeliŽn - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl