Blog - Ik heb als grootste valkuil...


Ik heb als grootste valkuil...
Au! Pas als de pijn of noodzaak groot genoeg is, zijn mensen bereid te veranderen. Het oude gedrag levert niet genoeg meer op. Werkt zelfs tegen. Tijd om aan de slag te gaan. Waar zitten je kwaliteiten en wat zijn je valkuilen? Waar loop je tegenaan en wat wil je veranderen? Hoe denk je daar te komen? Wat wil je vaker doen? Wat wil je laten? Wat wil je beter doen en wat op een andere manier?

Zo maar wat vragen die kunnen leiden tot verbetering. Ik zeg ‘kunnen’ omdat het succes geheel afhangt van de bereidheid van de kandidaat om te veranderen. De bereidheid om oude overtuigingen te laten varen en uit de comfortzone te komen. Niet langer een slap elastiekje te willen zijn dat in werkeloze toestand geen enkele functie heeft. Wie bereid is om te stretchen, wordt als een elastiekje in functie. Niet stressen want dan knap je, maar geleidelijk oprekken. Stap voor stap actie ondernemen en ervaren dat het werkt.

Wat houdt jou op dit moment bezig?

• Ik moet alles onder controle houden
• Het lukt mij toch nooit
• Wat zullen anderen wel van me denken?
• Ik weet niet hoe ik het aan moet pakken
• Ik kan nu eenmaal niet veranderen

Tijd voor nieuwe inzichten? Mail met judith@dezoetecitroen.nl
Terug

Copyright © 2019 | Judith Deliën - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl