Blog - Welke zure citroenen zijn welkom bij De Zoete Citroen?


Welke zure citroenen zijn welkom bij De Zoete Citroen?

Welke zure citroenen? Ontslag, dreigend ontslag, uitgekeken zijn op je baan, niet goed in je vel zitten, gebrek aan vertrouwen of een luisterend oor, niet weten wat je wilt of betrokken zijn bij een conflict. Ook een verbetertraject bij je werkgever kan er stevig inhakken en werkzoekend zijn helemaal.

Miscommunicatie op de werkvloer, een slecht contact met je collegaís, omgeving of werkgever zijn allemaal zaken die met wat hulp van buitenaf verbeterd kunnen worden. Het is fijn dat ik daarbij kan bogen op twintig jaar ervaring als medewerker, vijftien jaar als leidinggevende, elf jaar als moeder, acht jaar als gescheiden ouder, vijf jaar als zelfstandig ondernemer en bijna vierenveertig jaar als mens.

Graag deel ik mijn ervaring, kennis en optimisme om je vertrouwen in een goede afloop te geven en de regie te laten pakken. Ook voor praktische hulp, ben je bij mij aan het goede adres. Niets is mooier dan mensen met een tijdelijk probleem perspectief te bieden. Ik heb een goed stel hersens, maar ik denk het liefst met mijn hart.

Zorg goed voor jezelf of mail naar judith@dezoetecitroen.nl


Terug

Copyright © 2019 | Judith DeliŽn - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl