Blog - Voor iedereen die baangarantie overweegt


Voor iedereen die baangarantie overweegt
De meest gestelde vraag aan De Zoete Citroen is of men wel echt een baan gaat vinden met mijn hulp. Op zich een legitieme vraag, met een al even legitiem antwoord. ‘Dat ligt eraan wat jij gaat doen met de tools die je krijgt aangereikt.’ Leg je je gereedschap keurig in de kast, dan zal er weinig gaan gebeuren, maar ga je werkelijk met de nieuwe bagage aan de slag, dan zul je beslist van jouw zure citroen een zoete overwinning weten te maken. Helemaal zelf.

Kortom, ik zie je voor vol aan. Je bent volwassen en je bent zelf in staat de beste oplossing te vinden voor jouw probleem. Wat ik doe is het proces begeleiden. Ik betuttel niet, ik duw je niet in een bepaalde richting, ik schrijf niks voor en ik bepaal ook jouw tempo niet. Het enige wat ik doe, is faciliteren op de onderdelen waar jij het nodig hebt. Ik heb niks te verliezen, alleen maar te winnen, namelijk jouw zoete overwinning. Ik hoef aan niemand te verantwoorden hoe groot mijn scoringspercentage is. Mijn enige graadmeter is, hoe zoet jouw overwinning smaakt. Mierzoet is mijn doel.

Ben je van plan om te kiezen voor baangarantie en ben je bereid daar ook flink voor te betalen? Prima! Maar zorg dan ook voor een baan op maat. Een baan die bij je past en een baan die die tienduizend(en) euro’s waard is die je ervoor betaalt. Ga niet akkoord met een flut baantje waar je in mum van tijd de balen van krijgt. Want niet uitdagend genoeg of niet te combineren met je privé-situatie. Wie betaalt, bepaalt. Zo moet het zijn. Zo gaat dat normaal gesproken als er bedragen van vier nullen mee gemoeid zijn…

Wie niet voor baangarantie gaat, maar gelooft in eigen regie, is van harte welkom bij De Zoete Citroen. Geen vier nullen, maar wel vijf sterren. Mail voor meer informatie naar judith@dezoetecitroen.nl
Terug

Copyright © 2019 | Judith Deliën - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl