Blog - CV paraat? Een noodzakelijk kwaad


CV paraat? Een noodzakelijk kwaad
Een CV is een noodzakelijk kwaad omdat het nog steeds de meest gebruikte en gevraagde manier is om jezelf onder de aandacht te brengen bij potentiŽle werkgevers of opdrachtgevers. Velen geven er de voorkeur aan in een persoonlijk gesprek te vertellen wie ze zijn en wat ze kunnen, maar je hebt in veel gevallen eerst een CV nodig om dit persoonlijk gesprek te krijgen.

Zelfs wanneer je via vrienden, bekenden, klanten, collegaís of anderen je professionele mogelijkheden wilt uitbouwen, heb je een goed CV nodig om aan te geven wat jij te bieden hebt en wat je visie op jouw persoonlijke toekomst is.

Er zit dus niks anders op dan werk te maken van je CV.

Met een ouderwets permanentje wil niemand nog gezien worden, maar het overkomt de besten om met een achterhaald CV voor de dag te komen. Dat werkt niet meer. Ga er voor zitten en zorg dat je opvalt. Welkom bij de toekomst!

Hulp nodig? Kom op vrijdag 22 januari a.s. naar het leer- en werktheater van De Zoete Citroen en krijg een CV van CV5 cadeau ter waarde van Ä14,95!

Entrťe: Ä 5,- Aanvang: 9.30 uur. Adres: Het Klavier in Kaatsheuvel. Mail voor meer informatie naar judith@dezoetecitroen.nl of bel met 06-12754839
Terug

Copyright © 2019 | Judith DeliŽn - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl