Blog - Inspiratie II


Inspiratie II

Wat mij zo aansprak, was het geloof van uitvinder Tom van der Bruggen in zijn vinding. Hij verkocht destijds alles wat hij bezat, inclusief zijn kasteel, om Kapla op de markt te kunnen brengen, want geen bank die het zag zitten. Zijn bedrijf bestaat nu 25 jaar en draait een jaarlijkse omzet van 6,5 miljoen euro, ondertussen is hij een warme persoonlijkheid gebleven met een stralende lach. Dat boeit mij dus ontzettend, zo iemand inspireert en geeft me het gevoel dat alles mogelijk is. Een reportage als deze geeft energie.

Acht jaar geleden had ik revalidatie nodig om weer gezond te worden, sindsdien ben ik me extra bewust van geluk en geluksmomenten. Ik tank warmte en inspiratie waar ik maar kan en probeer mijn hart te volgen. Vandaar dat iemand als Tom mij erg aanspreekt. Op bepaalde momenten van vertwijfeling, geven zulke ervaringen mij vertrouwen. Of het nu gaat om een persoon, een boek, de natuur of een belevenis, ik doe er graag mijn voordeel mee.

Ik geloof heilig in actie, beleven en het uitwisselen van ervaringen. Dus kom naar mijn leer- en werktheater, neem de regie in handen en werk actief aan je toekomst.


Zie voor meer informatie www.dezoetecitroen.nl of bel met 06-12754839

Terug

Copyright © 2019 | Judith DeliŽn - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl