Blog - Mijn leer- en werktheater


Mijn leer- en werktheater

In dit gezelschap voel ik me thuis. Ik leef mee en bewonder de veerkracht van iedereen, maar nog meer de verbroedering die heeft plaatsgevonden. Ik ben een gevoelsmens. Hoe mooi dat mensen die elkaar tot voorkort niet kenden, elkaar helpen en stimuleren. Waar de een de ander een hart onder de riem steekt of een kritische noot kraakt omdat dienen meer oplevert dan behagen.


Waar een stoere manager zich kwetsbaar opstelt om een ander die het gebruiken kan een goed gevoel te bezorgen. Dat zij heus niet de enige is die zich af en toe vertwijfeld afvraagt of het allemaal nog wel goed gaat komen.

Ondertussen wordt er veel gelachen en kan men de eigen situatie relativeren. Natuurlijk komt het goed! Terwijl er een pitch wordt geschreven, geeft men elkaar feedback. ĎHet kan scherperí. ĎJe hoeft niet zo bescheiden te zijn!í Teamwork ontstaat als vanzelf. Ik weet zeker dat als we met elkaar een bedrijf zouden vormen, dat het zou lopen als een treintje. Allemaal mensen die vooruit willen, allemaal met hun eigen talent. In dit geheel vertonen juist de mensen met de grootste tegenslagen in het leven, het meeste lef.

Ik laat het ze weten, dat ik ze bewonder. Je zou maar een langdurig pestverleden achter de rug hebben en toch in je eentje naar mijn leer- en werktheater komen en in no time aansluiting weten te vinden. Petje af! Deze mensen werken aan zichzelf en gedragen zich niet als slachtoffer. Ze pakken alle kansen om beter uit de verf te komen op termijn.

Het leereffect is bij iedereen anders. Het kan zijn op het gebied van vaardigheden, lichaamstaal of houding en gedrag. Juist door je te bewegen in dit bonte gezelschap, wordt je een spiegel voorgehouden. Zie je van wie je kunt leren en waar je nog aan kunt werken. Ook kom je tot bepaalde inzichten, vanwege het delen van ervaringen. Met nieuwe bagage en energie gaat men het weekend in. Feel good!

Ik ben trots op mijn leer- en werktheater en mijn bezoekers. Bedankt lieve bezoekers en sponsors voor het realiseren van mijn droom. Zo heb ik het bedoeld!

Terug

Copyright © 2019 | Judith DeliŽn - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl