Blog - Als een knoop in een rommellaatje


Als een knoop in een rommellaatje
Stel je voor dat je je bij je werkgever voelt als een knoop in een rommellaatje. Dan kun je je voorstellen dat je je onzichtbaar voelt, ongemakkelijk en eenzaam. Waarschijnlijk ook niet geliefd. Je ligt immers niet voor niets in dat donkere rommellaatje met vergeten spulletjes. Je bent pas aan de beurt als iemand de moeite neemt, de rommella uit te mesten op het moment dat hij of zij zijn jas niet dicht krijgt of het nodig vindt om met de rommel voor eens en voor altijd af te rekenen. Hup de kliko in. Je zult je maar zoín knoop zijn!

Maar, stel je nou eens voor dat jij als knoop uit deze rommella ontsnapt en de weg vindt naar een knopendoos. Hoe fijn zou dat zijn? Dan ben je ineens een růde knoop in een knopendoos. En droom nog eens even verder. Stel je je eens voor dat je als rode knoop in het rode-knopenvakje terecht komt. Dan blijkt ineens dat je niet alleen rood bent, maar ook opvalt tussen alle andere rode knopen omdat je een glanzend mooi vernisje hebt, waar geen andere rode knoop aan kan tippen.

Moraal van het verhaal, talent is pas zichtbaar als je je in de juiste omgeving beweegt. Hier heb ik niets meer aan toe te voegen.

Welke knoop ben jij of heb je na het lezen van dit stukje een knoop in je maag? Mail dan naar judith@dezoetecitroen.nl. Om van deze zure citroen, een zoete overwinning te maken!
Terug

Copyright © 2019 | Judith DeliŽn - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl