Blog - Vliegen met eigen vleugels


Vliegen met eigen vleugels

Relevante vragen als je de dertig bent gepasseerd. Je eigen koers varen. Ervan overtuigd zijn dat je je eigen keuzes mag maken, los van je achtergrond, hoe je bent opgevoed en wat er van je verwacht wordt. Los ook van het financiŽle plaatje.

Er zijn genoeg omstandigheden te bedenken, die eigen keuzes maken en de regie pakken in de weg lijken te staan. Belangen van anderen bijvoorbeeld die zwaarder zouden wegen dan die van jou of kwesties die met geld te maken hebben. Geld doet lelijke dingen met mensen. Het vertroebelt je beeld. Je weet bijvoorbeeld dat je baan helemaal niet meer bij je past of je werkgever, maar ja, die financiŽn hŤ? Als je nu vertrekt , mis je je afkoopsom. Als je je hart volgt, ga je minder verdienen en moet je je levensstijl aanpassen.

Feit is dat als je je eigen niet koers vaart, je die van een ander vaart. Je komt op plekken waar je niet wilt zijn. Je doet dingen die je niet wilt doen. Je wordt heen en weer geslingerd van links naar rechts en er zijn voortdurend verwachtingen die je niet kunt of wilt waarmaken. Je wikt en weegt en loopt op je tenen. Gevoel en verstand zijn voortdurend met elkaar in gevecht. Vermoeiend!

Totdat je beseft dat er altijd een keuze is. Dat je niet lijdzaam hoeft af te wachten of het lot je gunstig gestemd is. Dat je kunt vliegen met eigen vleugels en je eigen bestemming kunt bepalen. Dat juist dan je leven gaat stromen en in de juiste versnelling komt. Geen vogel vliegt te hoog, als hij met zijn eigen vleugels vliegt.

Wil je weten hoe je van jouw zure citroen, een zoete overwinning kunt maken?
Neem dan contact op via judith@dezoetecitroen.nl of bel met 06-12754839.
Ik kijk uit naar je reactie!

Terug

Copyright © 2019 | Judith DeliŽn - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl