Blog - Hutsspot


Hutsspot
Wat wordt jouw hutsspotmoment? Het moment waarop je stopt met twijfelen en in actie komt? Of het nu gaat om het verkrijgen van een andere baan in loondienst of om de overstap te maken naar zelfstandig ondernemerschap, het is te jammer om de twijfel die angst heet, jouw leven te laten bepalen. Ik gun je de sprong in het diepe, in welke richting dan ook. Je bent verzekerd van een hoop nieuwe ervaringen, nieuwe contacten en energie. Maar ook van trots, dat je het hebt gedaan, dat je jezelf serieus hebt genomen met al je talent. Dat je durft te vertrouwen op jezelf, je kwaliteiten en je kracht.

Zeker. Ik moest concessies doen en nog, al zijn ze onbeduidend, want materiaal van aard en pure luxe. Van een grote leaseauto naar een kleine eigen auto bijvoorbeeld. Een crisiswagentje, noemde mijn moeder het. Maar wat gaf het? Ik volgde mijn hart en ontsnapte aan mijn werkzame bestaan waar ik ongelukkig van werd. Nu mijn leven zo verrijkt is, ben ik zelfs bereid grotere financiŽle concessies te doen als het erop aankomt.

Als jouw hutsspotmoment is aangebroken, zit je goed bij De Zoete Citroen. Want of je nu gaat voor een nieuwe baan in loondienst of begeleid wilt worden naar zelfstandig ondernemerschap, ik ben van beide markten thuis.

Hoe je je hutspot ook eet, onthoud jezelf niet van een vette worst door passief te blijven of je hart niet te volgen!

Mail naar judith@dezoetecitroen.nl voor meer informatie.
Terug

Copyright © 2019 | Judith DeliŽn - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl