Leidinggevend? Ondernemer met personeel? Vind in mij jouw sparringpartner.


- Maak gebruik van mijn ervaringen
- Voorkom dezelfde fouten 
- Profiteer van mijn successen 
- Laat mij bevestigen dat het goed is dat je je hart volgt onder alle omstandigheden!

Hoe het begon
Achtentwintig was ik. Ik had een sterke drang om leiding te gaan geven. Ik pleegde een telefoontje en vroeg of er een baan van teamleider vrij zou komen. Het lot was me gunstig gezind. Er kwam een baan vrij en twee maanden later werd ik teamleider van twintig medewerkers.

Mijn voornemens die ik altijd trouw ben gebleven
Ik wist helemaal niks van leidinggeven , het enige wat ik wel wist, was hoe het níet moest. Daar had ik wel ervaring mee… Als medewerker tijdens bijbaantjes, als medewerker tijdens mijn eerste uitzendbanen, als reservesoldaat en later als medewerker bij de bank. Ik nam me twee dingen voor als kersverse teamleider: 1. ik blijf te allen tijde mezelf en 2. ik pas toe wat ikzelf als medewerker heb gemist... en dat is altijd zo gebleven.


De beste resultaten dankzij regel 1 en regel 2
Regel 1 -ik blijf te allen tijde mezelf- was de moeilijkste, maar het is me gelukt. Ik ben mezelf trouw gebleven onder alle omstandigheden.


Ik groeide binnen vijf jaar uit tot manager van 150 medewerkers. Ik switchte drie keer van werkgever, begeleidde twee fusies, voerde vier keer nieuwe strategieën door (lees reorganisaties), heb regelmatig geworsteld met mijn meerderen, met de druk van buitenaf en de politieke spelregels. Ik heb methodes toegepast die niet gebruikelijk waren, voelde me regelmatig alleen in MT-verband, maar bleef mezelf altijd trouw en boekte desondanks de beste resultaten*. Dankzij de inzet van mijn mensen! Dankzij regel 2!


Regel 2 - ik pas toe wat ikzelf gemist heb als medewerker- vat ik samen als: Respect, transparante, tijdige en volledige communicatie, tijdige controle en bijsturing, nauwe samenwerking met de werkvloer en andere collega’s, oprechte belangstelling, positiviteit, waardering én compassie. 


*opvraagbaar en onderbouwd met cijfers 

Mijn expertise
Inmiddels heb ik zestien jaar ervaring als leidinggevende, in de rol van teamleider, als manager en als interim leidinggevende. Ik stuurde groepen aan van 15 tot 150 medewerkers van MBO- tot WO-niveau en altijd waren er die twee gouden spelregels. Ik blijf te allen tijde mezelf en ik pas toe wat ikzelf heb gemist.

Nu ben ik sparringpartner voor leidinggevenden en ondernemers met personeel, voor degenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, omdat het lang niet eenvoudig is om het juiste te doen op het juiste moment onder wisselende omstandigheden en tegenstrijdige belangen.

Voor wie?
Zij die gaan voor eigen gewin, zullen bij mij geen aansluiting vinden. Zij die het beste voor hebben met hun klant en hun medewerkers zijn van harte welkom. Maak gebruik van mijn ervaringen, voorkom dezelfde fouten en profiteer van mijn successen. Laat mij bevestigen dat het goed is dat je je hart volgt onder alle omstandigheden!


Meer weten? Neem dan contact op via judith@dezoetecitroen.nl of bel met 06-12754839. Ik kijk uit naar je reactie!


Copyright © 2019 | Judith Deliën - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl