Verbetertraject

- Heb je te maken met een verbetertraject?
- Presteer je onvoldoende volgens je leidinggevende?
- Voel je je machteloos?
- Heb je het idee dat je verbetertraject hoe dan ook verkeerd gaat aflopen?

... en zou je
- willen weten hoe jezelf de regie kunt pakken?
- een onafhankelijk oordeel willen?
- steun willen krijgen van een onafhankelijke partij?


Bij De Zoete Citroen kun je terecht voor:

- Een second opinion
- Begeleiding van je verbetertraject

Wanneer een werknemer niet goed functioneert, dient een werkgever hem of haar daarop aan te spreken en de gang van zaken vast te leggen. Alleen maar roepen dat het allemaal niet goed is, is niet voldoende.

Van een werkgever wordt verlangd dat de medewerker ook de tijd en waar nodig ondersteuning krijgt om zijn of haar functioneren te verbeteren. Van een werknemer wordt verwacht dat hij of zij zich duurzaam inspant om beter te gaan functioneren.

Hoe langer het dienstverband, des te meer krediet de werknemer heeft en verdient. Agressieve dossieropbouw werkt averechts en is zinloos.

Wie als werkgever of werknemer behoefte heeft aan een second opinion of begeleiding bij een verbetertraject kan terecht bij De Zoete Citroen.

Wil je professioneel werken aan een goede afloop van je verbetertraject? Meld je dan aan bij De Zoete Citroen via judith@dezoetecitroen.nl of bel met 06-12754839.Copyright © 2019 | Judith DeliŽn - A: Koningsdiep 15, 5172 AT Kaatsheuvel - T: 0416-28 19 55 - M: 06-127 548 39 - E: judith@dezoetecitroen.nl